Abningstider:

​Hverdage: 9 - 17:30

Lørdage: 9 - 12:00​

​​Tlf.: 75 19 82 56

Salg og service af radio og TV

Er du på udkig efter et nyt tv, eller trænger dit nuværende til en reparation? Hos H.J. Hansen Glejbjerg A/S tilbyder vi både salg af radio og tv samt reparation af apparater. Hvis du kommer fra området nær Vejen, Esbjerg eller Grinsted, er du altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Glejbjerg for at se vores store udvalg.

Stort udvalg af mærker inden for radio og tv

Vi har produkter for enhver smag, hvilket betyder, at vi er leveringsdygtige inden for en lang række mærkevarer i kategorien radio og tv.

Vi forhandler mærker som:

  • Samsung
  • Sony
  • JVC
  • Grundig
  • LG
  • Panasonic
  • Boxer – også boxer tv
  • Andre mærker inden for radio og tv

​Vi har en stor lagerkapacitet, hvilket medfører, at vi kan købe store partier af radio og tv hjem ad gangen. Dette gør, at vores priser ofte er lavere end konkurrenternes, især hvis du køber flere produkter hos os. Er der en model, der udgår, køber vi ofte restlageret op – derfor forhandler vi ofte modeller, som andre har udsolgt af.

Leder du efter en specifik model inden for radio og tv? Så giv os et kald – det kan sagtens være, at vi har modellen på lager.

Professionel rådgivning i vores fysiske butik

Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Glejbjerg for at se vores store udvalg af radio og tv. Her står vores professionelle medarbejdere desuden altid klar til at give dig råd og vejledning med på vejen.

Vi tillægger desuden kundetilfredshed stor værdi – derfor tilbyder vi reparation af dine produkter. Vi er altid med dig hele vejen og sørger for, at dine produkter virker optimalt. Vi hjælper dig derfor altid med radio- og tv-signalet i privaten og i sommerhuset.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 75 19 82 56 eller på e-mailhjhansen@mail.tele.dk.

​Firma

H.J. HANSEN GLEJBJERG A/S

CVR: 10301483

Adresse

Borgergade 105

6752 Glejbjerg

​Kontakt