Hårde hvidevarer

Hos H.J. Hansen Glejbjerg sælger og reparerer vi hårde hvidevarer. Vi har en stor lagerkapacitet, og kan derfor købe store partier hjem ad gangen. Dette bevirker, at vi er rigtig gode til at konkurrere på prisen, især på hele sæt.

 

Mange forskellige mærker 

Er der en populær model der udgår, køber vi tit restlageret op, og er derfor også tit leveringsdygtig i modeller som andre har udsolgt af. Vi forhandler produkter fra anerkendte mærker som AEG, Bosch, Voss, Siemens, Electrolux, Beko, Zanussi og Liebherr. 

 

Vi tilbyder bl.a. følgende hårde hvidevarer:

 

·   Emhætter

·   Kummefrysere

·   Skabsfrysere

·   Mikroovne

·   Køleskabe

·   Indbygningsovne

·   Kogeplader

·   Opvaskemaskine

·   Vaskemaskine

·   Tørretumbler 

 

 

Stor erfaring og faglig stolthed

Vi er en virksomhed, som klarer alt inden for salg og service af hårde hvidevarer. Vi fokuserer altid på dine ønsker og for os er din tilfredshed vigtigst. Uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og gode service, hjælper vi dig med at finde de produkter, som passer bedst til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 19 82 56 eller eller e-mail: hjhansen@mail.tele.dk

 

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang du kommer forbi vores forretning. Dette gælder uanset om du kommer fra Vejen, Esbjerg, Grindsted eller et helt andet sted fra.

 

 

H.J. Hansen Glejbjerg A/S

Borgergade 105
6752 Glejbjerg

 

 

Åbningstider

Hverdage: 9 - 17:30
Lørdage: 9 - 12:00

 


Tlf:  75 19 82 56 
Mail:  hjhansen@mail.tele.dk

 

 

Cvr: 10 301 483

 

 

Til forside